Tuotantotyöntekijä Mauste-Salliselle Naantaliin

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä Mauste-Salliselle Naantaliin

Tuotantotyöntekijä Mauste-Salliselle Naantaliin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Naantali Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Mauste-Sallinen Oy

Tarjoamme sinulle mukavan työn suomalaisen perheyrityksen palveluksessa. Asiakkaanamme on yritys, joka valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan sekä teollisuuteen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Työtehtäviin kuuluu mm. trukilla ajoa, pakkaamista ja koneiden valvontaa. Työ on fyysisesti raskasta, koska työssä on jatkuvasti painavaa nosteltavaa. Trukin käyttö opetetaan tarvittaessa.

Emme vaadi sinulta suurta kokemusta, mutta motivaatio ja reipas asenne työtä kohtaan pitää olla kunnossa!

Huomioimme vain ne hakijat, jotka hakevat pitkäaikaista työtä ja olet käytettävissä kokoaikaisesti määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen kesä-heinäkuussa. Määräaikainen työsuhde solmitaan 17.12.2021 saakka ja tämän jälkeen työntekijä todennäköisesti rekrytoituu suoraan Mauste-Salliselle tai jatkaa määräaikaisuutta kevääseen 2022.

Työ on pääsääntöisesti 1-vuorotyö klo 7.30-15.30 (ma-pe), mutta valmius 2-vuorotyöhön tulee olla! Sesonkeina työajat ovat 07.30-15.30/ 13.30-21.30. Työssä et tarvitse autoa, mutta työpaikan sijainnin vuoksi sinulla tulisi olla auto käytettävissä.

Työssä noudatetaan kaupan varasto työehtosopimusta.

Kysymyksiin vastaa henkilöstökonsultti Pirjo Rouhiainen, puh. 0407747780 (ma-to), pirjo.rouhiainen@barona.fi. Laitathan hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta .

Emännänkatu 4, 21100 Naantali