Laitoshuoltaja Nokialle

Työpaikat / Laitoshuoltaja Nokialle

Laitoshuoltaja Nokialle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Nokia Kiinteistöala Nokian kaupunki

Aika suunnata katse jo syksyyn! Etsimme Nokialle laitoshuoltajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Perustuu ammattitaitosi sitten työkokemukseen tai tutkintoon, niin lue lisää!

Etsimme laitoshuoltajaa noin 2-3kk kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Nokian kaupungille. Työt jatkuvat mahdollisesti pidempäänkin. Työtä on vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa. Työ on kokoaikaista ja vuorot sijoittuvat klo 06:00-20:30 välille.

Etsimämme työntekijä tulee työskentelemään Nokialla koulukohteessa. Unelmahakijamme on reipas ja oma-aloitteinen, joko alan ammattilainen tai työn kautta oppinut laitoshuoltaja. Hän tarttuu työhön ennakkoluulottomasti ja tilojen puhtaus on hänelle kunnia-asia. Koulukohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaselvityksen näyttämistä.

Määräaikaisen sopimuksen jälkeen sinun on mahdollista työskennellä muissa kohteissa. Lisäksi meillä on syksyllä tarjolla siivoustyötä Nokian alueella myös keikkaluontoisesti. Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.