Varastonhoitaja Dana SAC Finland Oy:lle

Työpaikat / Varastonhoitaja Dana SAC Finland Oy:lle

Varastonhoitaja Dana SAC Finland Oy:lle

Hakuaika päättyy 30.06.2021

Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne Dana SAC Finland Oy

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa monipuolisten varastotöiden parissa? Kiinnostaako sinua myös pienimuotoiset asennus- ja kokoonpanotehtävät? Tämä paikka voisi olla sopiva juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme Dana SAC Finland Oy:lle varastonhoitajaa Espoon Koskeloon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Barona Logistiikalle, mutta työssä hyvin viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa kello 8–16.

Varastonhoitajana vastaat varaston toiminnasta aina tuotteiden vastaanotosta lähettämiseen asti. Työtehtävät pitävät sisällään laajasti yleisiä varastoalan tehtäviä kuten keräilyä, hyllytystä, inventointia ja asiakirjojen luontia. Monipuolisten varastotöiden ohessa työskentelet tarvittaessa myös erilaisissa asennus-, kokoonpano- sekä huoltotehtävissä.

Työssä pärjäämisen edellytyksenä on aikaisempi kokemus sisälogistiikan tehtävistä. Kokemus trukeista ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi valintoja tehdessä. Asennus- ja kokoonpanotehtäviin emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta, mutta tekninen osaaminen katsotaan eduksesi. Suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitosi tulee olla hyvällä tasolla.

Älä aikaile! Työntekijän valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt on mahdollista aloittaa sovitusti kesän aikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Koskelonkuja 1, 02920 Espoo