Lihanleikkaaja Ab Chipsters Food Oy:lle

Työpaikat / Lihanleikkaaja Ab Chipsters Food Oy:lle

Lihanleikkaaja Ab Chipsters Food Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Vantaa Järvenpää Sipoo Helsinki Hyvinkää Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto Ab Chipsters Food Oy

Onko sinulla kokemusta lihankäsittelystä? Oletko kiinnostunut tuotantotöistä elintarviketehtaassa? Nautitko fyysisestä ja nopeatempoisesta työstä? Nyt olisi mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme Ab Chipsters Food Oy:lle, Keravalle, koko kesäksi 31.8.2021 asti.

Ab Chipsters Food Oy on laadukkaiden elintarvikkeiden tuottaja ja vähittäiskaupan palveleva kumppani. He tuottavat, tarjoavat ja toimittavat laadukkaita raaka-aineita ja elintarvikkeita. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1934 ja kesästä 2020 alkaen he ovat olleet osa PNM Holding -konsernia.

Haemme Chipstersille lihanleikkaajia. Tuotannossa valmistetaan tuorelihatuotteita ja lihajalosteita. Laadun ja maun takana on Keravan tuotantoyksikkö.

Chipsters etsii juuri sinua, jolla pysyy veitsi kädessä ja joka tietää kuinka lihaa leikataan. Työhön saa perehdytyksen, mutta kokemus katsotaan suureksi eduksi. Lihanosat tulisi olla entuudestaan tuttuja ja erilasten tuotantokoneiden ja -laitteiden käyttö katsotaan eduksi.

Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys. Työskentely tapahtuu kylmässä (+3 astetta) tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut.

Työtä tehdään 40h/viikossa, maanantaista perjantaihin, kello 7-15.

Edellytämme sinulta:

  • Hygieniapassi
  • Suomen kielen taito
  • Perus ATK-osaaminen
  • Aiempi kokemus lihankäsittelystä katsotaan suureksi eduksi

Tarjoamme sinulle mukavan pienen 3 hengen tiimin sekä uusiutuvan työympäristön, jossa pyritään etsimään uusia toimintamalleja ja haastetaan vanhoja. Ab Chispters Food Oy:llä ollaan vastuullisia, avoimia, rehellisiä ja huolehditaan ympäristöstä.

Hakemus kannattaa jättää pikaisesti, koska rekrytointi aloitetaan heti. Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten! Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.