Kahvilatyöntekijä Kukonlinnaan

Työpaikat / Kahvilatyöntekijä Kukonlinnaan

Kahvilatyöntekijä Kukonlinnaan

Hakuaika päättyy 21.06.2021

Hollola Lahti Hämeenlinna Kärkölä Hotelli- ja ravintola-ala Vähittäis- ja tukkukauppa Kukonlinna Oy

Pitkän linjan perheyritys liikenneasema Kukonlinna Hollolassa on avannut ovensa tänä keväänä uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Etsimme nyt asiakaspalvelun taitavaa henkilöä vahvistukseksi nykyiseeen tiimiin loppu kesän kiireitä silmällä pitäen!

Etsimme aurinkoista henkilöä liikennemyymälän kahvilan sekä myymälän asiakaspalvelutehtäviin. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. pullanpaistoa, siivousta ja tiskausta. Myös veikkauspisteen myyntitehtävät kuuluvat vastuullesi, tästä työstä ei siis monipuolisuutta puutu! Toisinaan saatat päätyä auttamaan vaikkapa kokkia lounaan valmisteluissa, mutta pääpaino työssäsi on varsinaisen myymälän sekä kahvilan puolella. Kukonlinnassa on periaatteena, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja auttavat toisiaan, joten yksin ei tarvitse pärjätä. Sinua odottaa jo tiivis ja kehuttu työporukka, joten jos haluat olla osana huippu tiimiä, tämä paikka on sinulle!

Alan koulutus, aiempi kokemus liikenneasemalta tai kahvilasta on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme sinulta erityisesti rohkeutta kommunikoida ja keskustella liikenneaseman asiakkaiden kanssa työsi lomassa. Sosiaaliset taidot sekä innostus oppia uutta ovat avainasemassa tässä tehtävässä! Lisäksi tarvitset oman auton, sillä julkisilla et valitettavasti pääse kulkemaan paikalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen uudistuneessa liikennemyymälässä. Työt alkavat mahdollisimman pian, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja on vähintään 105h/3vko. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti, mutta sinulla on mahdollisuus neuvotella palkkauksesta oman osaamisesi mukaan suoraan yrittäjän kanssa. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Mikäli työtehtävät liikenneasemalla kiinnostavat laita meille hakemusta! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.