Kesätöihin Valkeakoskelle

Työpaikat / Kesätöihin Valkeakoskelle

Kesätöihin Valkeakoskelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Valkeakoski Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Tekniikka

Oletko edelleen vailla järkevää tekemistä ja tienaamismahdollisuutta kesäksi? Haemme yhä asiakkaillemme Valkeakoskelle muutamia hyvän perusfysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi tuotantotyöntekijöiksi monipuolisiin tehtäviin kesäksi 2021

Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi teollisen tuotannon, varastoinnin, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa – ota oma paikkasi jättämällä hakemus!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

-Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Voit olla vaikkapa 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai ammattikorkeakoulun 1.–2. vuoden opiskelija.

-Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä.

-Suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.