Kassaosaajaksi Riihimäelle

Työpaikat / Kassaosaajaksi Riihimäelle

Kassaosaajaksi Riihimäelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Riihimäki Vähittäis- ja tukkukauppa

Hei, sinä reipas ja kaupan alasta kiinnostunut tyyppi! Etsimme tulevaisuuden kassaosaajia Riihimäelle ja lähialueille! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden ja sisältävät kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Aiempi kokemus kaupan alalta ja asiakaspalvelusta on eduksi tehtävään hakiessa. Toivomme sinun olevan joustava sekä oma-aloitteinen persoona. Lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn ja reippaan asenteen. Täysi-ikäisyys sekä suomen kielen taito ovat edellytys työllistymiselle.

Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi useissa eri kohteissa. Työskentelykohteita on ympäri Riihimäkeä, jonka vuoksi auto on tehtävässä välttämätön.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.