Asentaja tietoliikennetekniikan pariin Helsinkiin, Digita Oy

Työpaikat / Asentaja tietoliikennetekniikan pariin Helsinkiin, Digita Oy

Asentaja tietoliikennetekniikan pariin Helsinkiin, Digita Oy

Hakuaika päättyy 23.06.2021

Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Kerava Porvoo IT/tietoliikenne Asennus/huolto Tekniikka Digita Oy

Etsimme asiakkaallemme Digita Oy:lle asentajaa tietoliikennetekniikan pariin Helsinkiin, Pasilan palvelukeskukseen. Tehtävään valittu henkilö työllistyy verkkoasiantuntijaksi määräaikaiseen työsuhteeseen Digita Oy:n palvelukseen. Hyvin hoidetut työt voivat avata mahdollisuuden halutessasi myös pidempään työsuhteeseen.

Verkkoasiantuntijana suoritat asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä erityisesti laitetiloissa ja konesaleissa. Tehtäväsi painottuvat ennen kaikkea erilaisiin laiteasennuksiin ja -purkuihin sekä niihin liittyviin kaapelointi- ja kytkentätöihin. Lisäksi hoidettavanasi on laiteinfran ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tarvittaessa dokumentoit työsi ja suoritat laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneelta käsin. Työskentelet pääosin Pasilassa, mutta aika ajoin liikut huoltoautolla myös muihin Uudenmaan alueella sijaitseviin kohteisiin.

Työn laajahkon tehtäväkentän tiedostaen emme suinkaan oleta sinun osaavan kaikkea ennalta, vaan tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tehtävä soveltuukin yhtä lailla niin valmiille osaajalle kuin myös työteliään ja oppimishaluisen asenteen omaavalle vastavalmistuneelle asentajallekin.

Odotamme hakijalta:

  • tietoliikennealan peruskoulutusta tai em. alan korkeakoulututkintoa
  • työteliästä ja oppimishaluista asennetta
  • perustyökalujen käyttötaitoa
  • sujuvaa suomen kielen ja perustasoista englannin kielen taitoa
  • tietokoneen peruskäyttötaitoja
  • vähintään B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsomme:

  • IP-tekniikan tuntemuksen
  • aiemman kokemuksen tietoliikenne- tai sähkötekniikkaan liittyvistä asennus- ja huoltotehtävistä sekä kuitukytkennöistä ja -mittauksista
  • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit
  • halukkuuden ja uskalluksen työskennellä tarvittaessa myös korkealla (tehtävässä optio myös mastotöille).

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja taatusti tekijäänsä haastavan työn tietoliikennealan aitiopaikalla. Töihin pääset kiinni osaavien kollegoiden ohjaamana ja osaamistasi tuetaan jatkuvasti työhön liittyvien teknologioiden kehittyessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian.

Kiinnostuitko paikasta huipulla? Jätähän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Atte Murto-Koivisto, p. 044 347 0316, sähköposti: atte.murto-koivisto@barona.fi.

Yrityksen internet-sivujen lisäksi löydät Digitan myös seuraavista kanavista:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/25283

Instagram: https://www.instagram.com/digitafi/

Facebook: https://www.facebook.com/digita.fi