Tarjoilija Classic Pizza Forumiin

Työpaikat / Tarjoilija Classic Pizza Forumiin

Tarjoilija Classic Pizza Forumiin

Hakuaika päättyy 27.06.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala CPR Finland Oy

Haemme nyt uusia jäseniä Classic pizzan pizzaperheeseen ainakin kesän ajaksi. Lue alta hieman tehtävästä lisää ja laita sen jälkeen pikaisesti hakemusta ja lisätietoja itsestäsi tulemaan!

Haemme nyt Classic pizzalle uusia tarjoilijoita kesän ajaksi Suomen parhaimpiin kuuluvaan pizza ketjuun. Ensisijaisena toimipaikkana on Forumin toimipiste, mutta tunteja on mahdollista täydentää myös muissa paikoissa.

Jotta voisit suoriutua työtehtävästäsi erinomaisesti, on sinulla jo mahdollisesti alan ammattitutkinto tai aikaisempaa työkokemusta. Myös innokas ja motivoitunut asenne ovat eduksi tehtävässä onnistumiseen. Voit olla alan kokenut konkari tai positiivisen oppimisasenteen omaava aloittelija. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset tekemään töitä ammattilaisten mukavassa tiimissä.

Pääset työskentelemään nopeasti kasvavassa perheyrityksessä, jossa arvostetaan työntekijöitä ja olet mukana luomassa Suomen parasta pizzaan keskittynyttä ravintolaketjua.

Rakastat ruokaa, laadukkaita juomia ja asiakaspalvelu on enemmän kuin lähellä sydäntäsi.

Et pelkää kiirettä, etkä hektisiä päiviä.

Kykenet joustamaan työvuoroissa ja työskentelet aina hymyssä suin.

Haluat palvella asiakkaita omalla persoonallisella tavallasi.

Omaat vahvan suomen- tai englannin kielen.

Olet suorittanut hygienia- sekä anniskelupassin.

Jätä hakemus ja yhteystietosi, niin jutellaan työstä pian lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.