Myymälävastaava

Työpaikat / Myymälävastaava

Myymälävastaava

Hakuaika päättyy 08.08.2021

Espoo Helsinki Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Maalarimestarien Oy

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua MYYMÄLÄVASTAAVAA osaksi Maalarimestarien Espoon myymälän tiimiä. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen työ saa sinut innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään!

Maalarimestarien Oy on aina ollut tunnettu korkeasta ammattitaidosta ja alan tuotetuntemuksesta. Läheiset kontaktit urakoitsijakuntaan on ollut toiminnan perusta läpi yrityksen historian.

Tässä työssä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä. Työ on monipuolista ja pitää sisällään myymälätyön lisäksi esimerkiksi työvuorolistojen laatimista. Vastaat myymälän b2b myynnistä. Etsimämme henkilö on aktiivinen ja asiakaspalvelualtis eikä säikähdä hektistä noutomyymälätyötä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on paikoittain raskasta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja osaamista maali- ja rautakaupan sekä rakennustarvikekaupan alalta.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat on klo 6.30-16.00 välillä arkisin.

Sinä rautainen asiakaspalvelija, laita hakemusta tulemaan ja nappaa tästä loistotyöpaikka!

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.