Suurtalouskokki Kylmäkoskelle

Työpaikat / Suurtalouskokki Kylmäkoskelle

Suurtalouskokki Kylmäkoskelle

Hakuaika päättyy 23.06.2021

Akaa Hotelli- ja ravintola-ala Leijona Catering RISE

Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun? Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Leijona Catering vastaa Rikosseuraamuslaitoksen vankiloiden ruokahuollosta.

Etsimme ammattitaitoista KOKKIA keikkailemaan asiakkuuteemme Kylmäkoskelle.

Etsimme juuri sinua, jolle hyvän ruoan valmistaminen on sydäntä lähellä ja omaat asenteen, jolla mahdollistat työkavereidenkin onnistumisen.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinua odottaa vankilassa turvallinen ja luotettava työpaikka.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa ja olet innokas oppimaan uutta. Olet sosiaalinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!

Hae paikkaa 23.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Kokin tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla. Tehtävässä edellytetään myös ajan tasalla olevaa salmonellatodistusta.

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi