Lähihoitaja Ouluun

Työpaikat / Lähihoitaja Ouluun

Lähihoitaja Ouluun

Hakuaika päättyy 23.06.2021

Oulu Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo Oy

Etsimme lähihoitajaa Ouluun kesäsijaisuuksiin merkitykselliseen ja vastuulliseen työhön.

Etsimme asiakasyritykseemme Attendolle lähihoitajaa kesälomansijaisuuksiin kahdelle kahden viikon jaksolle. Jaksot sijoittuvat ajalle 14.06.-15.08.2021. Voit olla opintojen loppusuoralla oleva opiskelija tai jo alan ammattilainen.

Hakemamme työntekijä tulee työskentelemään Attendo Toivossa. Toivo on mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu asumis- ja kuntoutuspalvelun yksikkö. Toivossa tarjotaan kolmiportaista kuntoutusta. Asukkaalla on mahdollisuus tehostettuun asumispalveluun, tuettuun asumiseen tai intervalliasumiseen. Tarkoituksena on vahvistaa kuntoutujan voimavaroja, elämänhallintaa ja arjen taitoja. Toivo sijaitsee Oulun Iskossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Osa toiminnasta sijaitsee Metsolan kartanon tiloissa Puolivälinkankaalla. Työtä on 3-vuorotyönä tai aamu- ja iltavuoroissa riippuen paikasta. Tehtävänkuvaan kuuluu ohjaustyö ja tuen ja avun tarjoaminen arjessa ja arjenhallinnassa

Etsimämme tehtävään auttamishaluista lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa, jolla on aitoa kiinnostusta työskennellä ihmisläheisessä työssä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tehtävään valitulla lähihoitajalla tulee olla voimassa olevat lääkeluvat.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen oheisen linkin kautta pikimmiten! Vain järjestelmän kautta toimitetut hakemukset huomioidaan. Liitäthän hakemukseen kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.