Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Toijala Akaa

Työpaikat / Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Toijala Akaa

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Toijala Akaa

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Akaa Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa Oy/ABC Toijala

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä asiakaspalvelijoita!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään Toijalan ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä niin Hesburgerin kuin ravintolan puolella, linjaston täydentämistä sekä siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Aikaisempi kassakokemus sekä englanninkieli on plussaa. Tässä tehtävässä tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineen- sekä kiireensietokyky.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä ja jatkuvat syyskuun loppuun saakka. Motivoituneen tekijän on mahdollista jatkaa työskentelyä myös tämän jälkeen. Työtunteja on tarjolla noin 75-90h/3 vko. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-24). Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Sirkesalontie 2, 37800 Akaa