Tarjoilija Classic Pizza Rukalle

Työpaikat / Tarjoilija Classic Pizza Rukalle

Tarjoilija Classic Pizza Rukalle

Hakuaika päättyy 23.06.2021

Kuusamo Oulu Helsinki Tampere Kokkola Rovaniemi Hotelli- ja ravintola-ala CPR Finland Oy

Pohjoisen kesä ja yötön yö. Täydellistä aikaa ikimuistoisille elämyksille ja kokemuksille, oletko sinä mukana? Tule kartuttamaan kokemustasi ja nauttimaan Ruka-Kuusamon mahtavista maisemista.

Haemme nyt TARJOILIJOITA tulevaan kesä- ja ruskasesonkiin Classic Pizza Rukalle määräaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola avaa ovet Rukalla 5.7.2021. Työt alkavat siis viimeistään heinäkuun alussa ja kestävät syyskuun loppuun. Hyvälle tekijälle on mahdollisuus jatkoon myös tämän jälkeen.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää tarjoilijaa, sillä työvuorossa ollaan myös yksin. Sinun tulee osata hoitaa tarjoilu aina ruoka- ja juomasuosittelusta laskutukseen ja huolehtia, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Toivomme sinulta intoa ja motivaatiota sekä reipasta työotetta.

Odotamme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea.

Palkkaus on vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Tarjoamme täydet työtunnit 112,5h/3vko. Sinulla on myös mahdollisuus majoitukseen Rukalla, mikäli asuntoa tarvitset.

Tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana eli haethan paikkaa pian. Kuulemisiin!

Huomioithan, ettemme ota huomioon sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Katso myös avoin kokin paikka Classic Pizza Rukalle osoitteessa https://careers.barona.fi/tyopaikka/60c064f032f03900213ef665/kokki-classic-pizza-rukalle/