Jäteautonkuljettaja Tampereelle

Työpaikat / Jäteautonkuljettaja Tampereelle

Jäteautonkuljettaja Tampereelle

Hakuaika päättyy 23.06.2021

Tampere Logistiikka/kuljetus/liikenne URBASER Oy

Haluaisitko päästä hyvähenkiseen työporukkaan, jossa työntekijöistä pidetään aidosti huolta ja työpäivissä riittää tekemistä sekä vastuuta?

Etsimme asiakkaallemme URBASER Oy:lle ahkeraa ja reippaan asenteen omaavaa kuljettajaa Tampereen seudulle. Töitä tehdään säännöllisillä työajoilla ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti aikavälille klo 05.00–22.00. Käytössä oleva kalusto ja järjestelmät ovat erittäin nykyaikaisia.

Työhön tarvitaan C-kortin lisäksi voimassa oleva ammattipätevyys ja työturvallisuuskortti. Hyvän ajokokemuksen lisäksi työssä onnistumiseen tarvitset suomen kielen perustaidot, hyvän peruskunnon ja IT-osaamista.

Kokemus jätehuoltoalalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työtehtävään annetaan kattava perehdytys ja jatkuva tuki esihenkilöiltä.

Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja alkuun kesän loppuun saakka. Ympäristöalan työtehtävät ovat keskeinen osa toimivaa yhteiskuntaa nyt ja aina, joten hyvillä tekijöillä on erittäin hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan vastuullisella työnantajalla.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.