Luotonvalvoja

Työpaikat / Luotonvalvoja

Luotonvalvoja

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus SLO Oy

Haluatko kehittää osaamistasi luotonvalvonnan tehtävien parissa? Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme SLO Oy:lle, Vantaalle

LUOTONVALVOJAA.

Tehtävä on määräaikainen 3-4 kuukautta, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

TEHTÄVIISI KUULUU

Toimit osana luotonvalvontatiimiä ja vastaat oman alueesi asiakkaiden luottoriskien hallinnasta, luotonvalvonnasta ja perinnästä. Lisäksi osallistut prosessien kehittämiseen ja luottovalvonnan raportointiin.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa. Työympäristössä pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. tradenomi ) ja kokemusta luotonvalvonnasta sekä SAP-käyttöjärjestelmästä. Haluat ja osaat kehittää prosesseja ja hallitset Microsoft-työkalut erinomaisesti. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet toimeen englannin kielellä. Työntekijänä olet joustava, tarkka sekä systemaattinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 20.6.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Haastattelut tehdään Teamsin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ritakuja 2, 01740 Vantaa