Varastotyöntekijä kuormalavakeskukseen

Työpaikat / Varastotyöntekijä kuormalavakeskukseen

Varastotyöntekijä kuormalavakeskukseen

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Nurmijärvi Logistiikka/kuljetus/liikenne Encore Ympäristöpalvelut Oy

Onko sinulla kokemusta vastapainotrukista? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa?

Etsimme Encore Ympäristöpalveluihin varastotyöntekijää pieneen ja huumorintajuiseen tiimiin. Toimipaikka sijaitsee Klaukkalan keskustan tuntumassa.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. kuormalavojen käsittelyä vastapainotrukilla sekä tarpeen tullen lavojen kunnostusta. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin klo 6–22 välillä. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja toivomme sinun sitoutuvan tehtäviin pitkäaikaisesti. Työsopimukset kirjoitetaan aluksi Baronan kanssa, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua Encoren kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, mutta tehtävässä pärjääminen edellyttää kokemusta vastapainotrukista. Arvostamme hakijoilta ennen kaikkea hyvää työmotivaatiota sekä itsenäistä otetta työhön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!