Laitoshuoltaja, JUSTiin Järvenpäähän

Työpaikat / Laitoshuoltaja, JUSTiin Järvenpäähän

Laitoshuoltaja, JUSTiin Järvenpäähän

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Kerava Tuusula Hyvinkää Kiinteistöala Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle laitoshuoltajaa vakituiseen työhön JUSTiin, Järvenpään sosiaali- ja terveysasemalle.

Edellytämme sinulta alan koulutusta (laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja) tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme, että sinulta löytyy erityisesti kokemusta sairaalasiivouksesta. Työ sisältää muun muassa ylläpito- ja perusiivouksia, ruoan jakelua sekä apuvälineiden pesua.

Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun.

Oletko joustava ja tottunut tekemään vuorotyötä? Osaat huomioida työkohteen korkean hygieniatason ja sinulla on rohkeutta kokeilla erilaisia työmenetelmiä laitoshuoltajan tehtävässä.

Työvuorot vaihtelevat klo 6-22 välillä, maanantaista sunnuntaihin. Työaika on 7,75h / pvä. Tehtävä on vakituinen ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Palkkaus AVAINTA -työehtosopimuksen mukaan. Jatsi tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöedut!

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja olet tottunut tekemään vuorotyötä, lähetä työhakemus heti ja liitä ansioluettelosi, hygieniapassi sekä opiskelu- ja työtodistuksesi mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Laitoshuoltaja
Lääkärinkuja 1, 04400 Järvenpää