Kokki Långvikin à la carte -ravintolaan

Työpaikat / Kokki Långvikin à la carte -ravintolaan

Kokki Långvikin à la carte -ravintolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kirkkonummi Hotelli- ja ravintola-ala Långvik

Kiinnostaako työ osana tiimiä, jonka intohimona on tinkimätön palveluasenne ja korkeatasoiset makuelämykset? Ammattitaitoiselle kokille olisi töitä tarjolla Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa luonnonkauniissa ympäristössä merenrannalla – vain puoli tuntia Helsingistä!

Kokkina toimit tärkeässä roolissa keittiössä ja luot ravintolan tiimin kanssa asiakkaille unohtumattomia ja ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä. Toivomme sinun arvostavan laadukkaita raaka-aineita ja visuaalisesti kauniita annoksia - ensiluokkaista makua unohtamatta.

Löytyykö sinulta intohimoa ja aitoa kiinnostusta parempaan ruokaan? Oletko kerännyt jo kokemusta lounas- ja À la Carte-kokin tehtävistä? Oletko lisäksi yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka arvostaa oman pelikenttänsä lisäksi myös hotellin ja ravintolan kokonaisuuden toimivuutta? Mikäli vastasit kyllä, sovit mainiosti Långvikin mahtavaan porukkaan!

Ketä haemme?

• Olet tiimipelaaja, joka tuo hyvää fiilistä työympäristöön

• Omaat aiempaa kokemusta a la carte -kokin tehtävästä

• Olet joustava ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin

• Puhut sujuvaa suomea tai englantia

• Olet suorittanut hygieniapassin

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, tasokkaan ja uniikin työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Työ on määräaikainen syksylle asti, mutta myös jatko on mahdollinen. Työtunnit ovat 112,5 h/3vkoa, mutta huomioimme myös osa-aikatyötä etsivät hakijat. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiallisesti viikonloppu- ja iltapainotteisesti.