Ravintolatyöntekijä Teboil Kivihoville

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Teboil Kivihoville

Ravintolatyöntekijä Teboil Kivihoville

Hakuaika päättyy 04.07.2021

Salo Lohja Turku Hotelli- ja ravintola-ala Ismo Rouvinen Oy (Teboil Kivihovi)

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva tekijä! Teetkö mielelläsi töitä hektisessä työympäristössä? Olisitko sinä etsimämme asiakaspalvelija Teboil Kivihovin tiimiin?

Teboil Kivihovin sijainti moottoritien varressa Helsingin ja Turun puolivälissä on erinomainen ja sen tilat ovat toimivat ja hyväkuntoiset. Teboil Kivihovi palvelee ympäri vuorokauden ja tarjoaa matkalaisille päivittäis- ja autotarvikkeet, matkaeväät, -lukemiset ja lahjatavarat. Kahvilan ja ravintolan lisäksi Kivihovilla palvelee myös Kotipizza sekä Hesburger.

Ravintolatyöntekijän monipuolinen toimenkuva pitää sisällään vaihtelevia tehtäviä. Vuorossa hoidatte tiimin kanssa asiakaspalvelua, kuormien purkamista tai yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työnkuvasi koostuu monipuolisesti eri huoltoaseman työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä ja ravintola-annoksien tarjoilusta asiakkaille.

Meillä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus on plussaa, mutta se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Työt alkavat kesäkuun alussa sopimuksen mukaan ja tunteja on tarjolla joko kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa tai määräaikaisesti esimerkiksi kesäkaudeksi; mikä sinulle sopisi parhaiten?

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia, joka on mahdollista suorittaa myös töiden aloituksen jälkeen.

Nyt on oikea aika poimia takataskuun duuni ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakemusajan puitteissa!