Talousassistentti Carglass®lle Raisioon

Työpaikat / Talousassistentti Carglass®lle Raisioon

Talousassistentti Carglass®lle Raisioon

Hakuaika päättyy 23.06.2021

Turku Raisio Kaarina Naantali Lieto Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Tuulilasivarikko Oy / Carglass

Kiinnostaako uudet haasteet taloushallinnon tehtävissä kansainvälisessä kasvuyrityksessä? Etsimme asiakkaallemme Carglass®lle taloushallinnon assistenttia monipuolisiin toimistotehtäviin. Jos olet positiivisella energialla varustettu tiimipelaaja, jatkahan lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Mitä me tarjoamme?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti niin kirjanpidon avustavissa tehtävissä kuin laskutuksen parissa. Työssäsi olet osana taloushallinnon tiimiä ja tehtävänkuvasi pitää sisällään mm. myyntilaskutusta, ostolaskujen käsittelyä, kassojen täsmäytystä, tase-erittelyä ja reskontran hallintaa. Me Carglass®lla haluamme panostaa henkilöstöömme ja tavoitteemme onkin olla alan paras työnantaja. Siksi haluamme tarjota Sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattimaisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää niin omaa ammattitaitoasi kuin työtäsikin. Pääset työssäsi näköalapaikalle kurkistamaan mielenkiintoiseen toimialaan ja kasvuyrityksen toimintatapoihin.

Ketä me etsimme?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta kirjanpidon avustavista tehtävistä. Nautit työstä, jossa pääset käyttämään tarkkuutta ja itsenäistä työotetta. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja asioita tehdään yhdessä. Haemme sosiaaliseen tiimiimme energistä persoonaa, joka on innokas oppimaan uutta ja haluaa kehittää itseään. Sujuva englannin kielitaito katsotaan eduksi tehtävään, sillä meillä Sinulla on mahdollisuus tutustua kollegoihin myös muissa maissa!

Heräsikö mielenkiintosi?

Laita meille siinä tapauksessa hakemuksesi ansioluettelon kera 23.6.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haemme tiimiimme vahvistusta kokoaikaiseen vuoden määräaikaisuuteen. Työsuhde solmitaan suoraan Carglass®n kanssa. On mahdollista, että työ jatkuu vakituisena työsuhteena tulevaisuudessa.

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Linda Nevanpää numerosta 050 308 0932 (parhaiten tavoitettavissa pe 11.6. klo 10-11 tai ke 16.6. klo 14-15).

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videohaastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!