Markkinointiassistentti Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle

Työpaikat / Markkinointiassistentti Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle

Markkinointiassistentti Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle

Hakuaika päättyy 30.06.2021

Laitila Rauma Pori Elintarviketeollisuus Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy

Oletko verraton viestijä ja mahdottoman hyvä markkinoija? Löytyykö penaalistasi terävä kynä tilanteeseen kuin tilanteeseen? Mahtavaa! Etsimme nimittäin juuri sinun kaltaistasi markkinointiassistenttia Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle!

Markkinointiassistentin työtehtävässä pääset toteuttamaan monipuolisesti markkinoinnin erilaisia tehtäviä. Pääset tekemään töitä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan arvostettujen brändien parissa yhdessä mahtavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa. Tehtäviisi markkinointiassistenttina kuuluvat markkinointi ja viestintä sekä digikanavien, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto, kehittäminen ja ylläpito. Toimenkuvasi on vaihteleva, monipuolinen ja vastuullinen. Toimit jokapäiväisessä työssäsi yhteistyössä usean henkilön ja tiimin kanssa ja panoksesi on koko yrityksemme kannalta hyvin tärkeä. Tuet kumppaneitamme markkinoinnissa niin kotimaassa ja kuin kansainvälisestikin. Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista monipuolisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Digitaalisten viestintäkanavien ja eri julkaisualustojen tuntemusta.
  • Katsomme eduksi kokemuksen elintarvikealan viestinnästä ja markkinoinnista sekä tapahtumien järjestämisestä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen työn näköalapaikalla Suomen suurimmassa pienpanimoalan yrityksessä.
  • Luovuutta tukevan työskentely-ympäristön ja mielenkiintoisen brändimme, jonka kehittämiseen toivomme myös sinun näkemystäsi ja asiantuntemustasi.
  • Kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut.
  • Mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi ja kasvaa tehtävän mukana.
  • Reilun ja turvallisen työympäristön sekä ilmapiirin. Laadukkaat ja tarpeitasi vastaavat työvälineet.

Täällä Laitilassa on tekemisen meininkiä ja aivan mahtava porukka! Työ on äärimmäisen mielenkiintoista, ja panimomaailma imaisee sisälleen hetkessä. Päivät ja työtehtävät ovat virkistävän vaihtelevia ja työssä pääsee toteuttamaan mitä hauskempia juttuja. Kaiken kruunaa vielä hieno työyhteisö. On mielestäni poikkeuksellista, että koko jengi on näin positiivinen, reipas ja avulias, eikä ketään suljeta ulkopuolelle. Kannustan sinua täydestä sydämestäni hakemaan tänne!” - Tiia Palkén, markkinointikoordinaattori

Työpisteesi sijaitsee Laitilassa. Työsuhde on määräaikainen (sijaisuus), ja se alkaa elokuun 2021 alusta tai sopimuksen mukaan ja kestää vähintään helmikuun 2023 loppuun saakka.

Markkinointiassistenttimme rekrytoinnista vastaa Barona. Hae tehtävää helposti jättämällä Baronan hakijapalvelussa hakemuksesi, CV:si sekä portfolio työsi tuloksista (tekstintuotanto ja graafinen suunnittelu).

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan Sanna Nikumatti, puh. 050 4210317 tai sanna.nikumatti@barona.fi. Parhaiten tavoitat Sannan 11-15.00 välisenä aikana.