Yötyöntekijä Shell Raasepori, Karjaa

Työpaikat / Yötyöntekijä Shell Raasepori, Karjaa

Yötyöntekijä Shell Raasepori, Karjaa

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Raasepori Lohja Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Sopisiko yövuoroissa työskenteleminen sinun elämäntilanteeseesi? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; me kyllä koulutamme sinut tehtävään. Asiakaspalvelussa tarvitset sekä suomen että ruotsin kieltä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta.

Työsuhde alkaisi heti kun pystyt aloittamaan, ja kestäisi syksylle asti, mahdollisuus jatkaa myös tämänkin jälkeen. Tunteja on tarjolla keskimäärin 20-40h/vko, mikä sinulle sopisi parhaiten? Mahdollisuus tehdä myös sekä yö- että päivävuoroja.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Edellytykset työnsaannille:

Täysi-ikäisyys

Eduksi luettavat asiat:

Ruotsin kieli