Kokki Teboil Kivihoville

Työpaikat / Kokki Teboil Kivihoville

Kokki Teboil Kivihoville

Hakuaika päättyy 04.07.2021

Salo Lohja Turku Hotelli- ja ravintola-ala Ismo Rouvinen Oy (Teboil Kivihovi)

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva tekijä! Teetkö mielelläsi töitä hektisessä työympäristössä? Olisitko sinä etsimämme keittiön tähti Teboil Kivihovin tiimiin?

Teboil Kivihovin sijainti moottoritien varressa Helsingin ja Turun puolivälissä on erinomainen ja sen tilat ovat toimivat ja hyväkuntoiset. Teboil Kivihovi palvelee ympäri vuorokauden ja tarjoaa matkalaisille päivittäis- ja autotarvikkeet, matkaeväät, -lukemiset ja lahjatavarat. Kahvilan ja ravintolan lisäksi Kivihovilla palvelee myös Kotipizza sekä Hesburger.

Kokin tehtävässä valmistat sekä linjastolounasta että á la carte -puolen annoksia yhdessä keittiötiimin kanssa. Meillä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta.

Työt alkavat kesäkuun alussa sopimuksen mukaan ja tunteja on tarjolla joko kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa tai määräaikaisesti esimerkiksi kesäkaudeksi; mikä sinulle sopisi parhaiten?

Tehtävässä edellytetään alan koulutusta tai työkokemusta, täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Nyt on oikea aika poimia duuni takataskuun ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!