Tuotantotyöntekijä R&D-tehtäviin

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä R&D-tehtäviin

Tuotantotyöntekijä R&D-tehtäviin

Hakuaika päättyy 21.06.2021

Helsinki Espoo Vantaa Kerava Tuusula Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme R&D kokemusta omaavaa tuotantotyöntekijää teollisuuden työtehtäviin, uuden teknologian pariin.

Asiakasyrityksemme valmistamat tuotteet edustavat tuoreinta teknologista kehitystä, joten pääset työskentelemään uuden teknologian kärjessä. Työnkuvanasi on pitää huolta tuotteiden korkeasta laadusta ja osallistua tuotantoa tukeviin ylläpitotehtäviin.

Olet osa uniikkia tuotevalikoimaa valmistavaa työtiimiä ja työskentelet tiiminä yhdessä kansainvälisten huippututkijoiden kanssa. Työ pitää sisällään koneiden käyttöä ja käsintehtäviä tuotannon tehtäviä, näytteiden ottoa sekä tulosten kirjaamista järjestelmään. Työssä menestyt, mikäli olet tarkkaavainen ja oppimishaluinen, aiempi kokemus tuotannosta ja R&D-tehtävistä on eduksi. Työtehtäviin järjestetään asianmukainen perehdytys, jossa eri työvaiheet tulevat tutuiksi.

Työskentelet kaksi-kolmivuorossa, modernissa ja siistissä tuotantoympäristössä, Länsi-Vantaalla. Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Haastattelemme ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saa tehtävästä sähköpostitse anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.