Huoltoasentaja

Työpaikat / Huoltoasentaja

Huoltoasentaja

Hakuaika päättyy 22.06.2021

Helsinki Espoo Vantaa Teollisuus/tuotanto Canatu Oy

Asiakasyrityksemme Canatu etsii nyt vuorotyövalmista asennuksista ja kunnossapidosta kiinnostunutta henkilöä työskentelemään tuotantolaitteiden huoltotehtävien parissa.

Haemme nyt Canatulle työntekijää alustavasti kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, tuotantokoneiston huoltotehtäviin. Hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tuotantokoneiden valvonta ja huoltotehtävät, sekä kiinteistöhuollolliset tehtävät. Canatun toimitilat sijaitsevat Vantaan Petikossa, työtä tehdään siistissä ja modernissa ympäristössä. Työskentelet pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme kuitenkin sinun olevan valmis työskentelemään mahdollisissa iltavuoroissa.

Aiempi kokemus tuotantolaitteista nähdään eduksi mutta ei ole välttämätöntä, työtehtäviin perehdytetään sinut asianmukaisesti työsuhteen alussa. Arvostamme teknisen alan koulutuksen lisäksi vapaa-ajan harrastuneisuutta esimerkiksi mekaanisten tai elektronisten laitteiden parista. Canatu tarjoaa mahdollisuuden aloittaa työt nopeallakin aikataululla, sekä työn kiinnostavien tuotteiden parissa, sillä Canatun valmistamia kosketuspintafilmejä hyödynnetään mm. autoteollisuudessa ja kulutuselektroniikassa.

Mikäli olet kiinnostunut uusista teknologioista, olet omatoiminen ja hoidat työsi huolella sekä tarkkuudella, saatat olla etsimämme henkilö. Kiinnostuitko? Rekrytoinnin hoitaa Barona, joten laita hakemus tai kysy lisätietoja Anneli Mäeltä, anneli.maki@barona.fi. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.