Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Työpaikat / Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako työskentely erilaisten varastotehtävien parissa? Haluaisitko päästä vaikuttamaan itse työvuorojesi määrään?

Haemme Vantaan alueelle reippaita työntekijöitä varastotehtäviin. Työvuoroja on tarjolla eri varastoissa ympäri Vantaata pääsääntöisin arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 6 - 22 välillä. Töitä on tarjolla keikkaluonteisissa tehtävissä sekä osa-aikaisissa tehtävissä ja pääsetkin myös itse vaikuttamaan työvuorojesi määrään modernin työvuorojärjestelmämme avulla. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa saapuvan tavaran käsittelyä ja suurilta osin merikonttien purkamista. Vuoroja voi olla tarjolla välillä myös erilaisissa lavoitus-, tarroitus- ja pakkaustehtävissä. Töissä ei vaadita aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys.

Työtehtävät voivat olla ajoittain raskaitakin ja toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Haemme tehtäviin hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella varustettuja henkilöitä vahvistamaan nykyistä yhteen hiileen puhaltavaa porukkaamme. Töitä tehdään siisteissä työympäristöissä mukavien työkavereiden kanssa. Useimpiin työpaikkoihin pääsee kulkemaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä.

Mikäli tahtoisit päästä työskentelemään erilaisten varastotehtävien parissa, jätä hakemuksesi nopeasti. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!