Tavastia rekrytoi keittiöhenkilökuntaa Ravintola Ilvekseen

Työpaikat / Tavastia rekrytoi keittiöhenkilökuntaa Ravintola Ilvekseen

Tavastia rekrytoi keittiöhenkilökuntaa Ravintola Ilvekseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Helsingin Rock and Roll Oy/Tavastia

Ravintola Ilves on 70-paikkainen ruoka- ja oleskeluravintola Kampin sydämessä, Hämäläisen osakunnan talossa. Ilves on osa kompleksia, johon kuuluvat myös Tavastia- ja Semifinal-klubit — Tavastia-klubin aloitettua toimintansa naapurissa vuonna 1970, ravintolasta muodostui nopeasti muusikoiden ja musiikin ystävien kantapaikka. Haemme ravintolaan nyt idearikasta kokkia tai vuoropäällikköä keittiömestarin aisapariksi!

Tulet päivittäisessä työssäsi toimimaan keittiömestarin oikeana kätenä. Vastaat omalta osaltasi vuoron sujuvuudesta ja pystyt myös tarvittaessa hoitamaan keittiömestarin tehtäviä, mesun poissa ollessa. Voit olla jo aikaisempaa kokemusta vuoromestarin tehtävistä kartuttanut ammattilainen tai seuraavaa steppiä urallasi ottava kokki. Pääset mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan ala carte ja lounaslistoja sekä hoidat normaalit serviisiin kuuluvat tehtävät.

Mitä sinulle tarjotaan?

• Pääset osallistumaan Ilveksen ruokatuotteen kehittämiseen ja suunnitteluun

• Kilpailukykyinen palkkaus

• Ammattitaitoinen tiimi tukemassa toisiaan

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti! Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.