Teollisuuden kesätyöt 2021 -viimeinen mahdollisuus!

Työpaikat / Teollisuuden kesätyöt 2021 -viimeinen mahdollisuus!

Teollisuuden kesätyöt 2021 -viimeinen mahdollisuus!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Hollola Heinola Orimattila Teollisuus/tuotanto

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2021 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Nyt sinulla on vielä viimeinen mahdollisuus työllistyä teollisuuden pariin kesäksi!

Työtehtävät

Kokemusta kerryttämässä kokoonpanossa? Työnkiertoa tuotannon tehotiimissä? Prosessien parissa piilossa porotukselta? Haemme skarppeja tekijöitä teollisuuden monipuolisiin tehtäviin asiakkaillemme Päijät-Hämeen alueella. Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi prosessien, teollisen tuotannon, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa. Työsuhteet ovat kestoltaan muutamasta viikosta aina pitkälle syksyyn, kerrothan meille miten olet käytettävissä!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Voit olla vaikkapa 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai jatko-opintojen aloitusta odottava.

  • Tekniset opinnot. Opiskelet teknistä alaa kuten tuotanto-, kone- tai sähkötekniikkaa tai olet ammattikorkeakoulun 1.–2. vuoden opiskelija.

  • Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.

  • Valmiina joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.

  • Suomen kielen taito

  • Ajokortti ja auto. Joissain tehtävissä edellytetään ajokorttia tai työpaikalle ei pääse julkisilla.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Jätähakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tämän kesän paikkoja täytetään jatkuvasti! Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.