Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Hakuaika päättyy 27.06.2021

Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko miettinyt haluavasi itsellesi kokoaikaista, osa-aikaista tai keikkatyötä loppuvuodelle ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa? Meillä on tarjolla nyt paljon erilaisia työsuhteen tyyppejä!

Haemme Tuusulan seudulle reippaita varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin – pyrimme löytämään sinulle juuri oikeanlaisen työtehtävän! Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja hyllyttäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottamista ja näiden lajittelua. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa, mutta 2-vuorotyö aamu- ja iltavuorossa ovat yleisimpiä.

Etsimme henkilöitä, joilla on halu tehdä töitä ja kehittyä työssään. Paikkoja on tarjolla useampia Tuusulan alueella, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi tähän tehtävään pian!