Ruiskumaalari teollisuuteen

Työpaikat / Ruiskumaalari teollisuuteen

Ruiskumaalari teollisuuteen

Hakuaika päättyy 21.06.2021

Järvenpää Kerava Tuusula Mäntsälä Hyvinkää Pornainen Teollisuus/tuotanto

Oletko teollisuusmaalaus kokemuksen omaava henkilö ja haluat työskennellä teollisuuden tuotannossa ruiskumaalauksen parissa? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teollisuusmaalareita korkeapaineruiskulla tehtävään trukkien maalaukseen. Työssä laatustandardit ovat korkealla ja jokainen tuote viimeistellään ja maalataan ammattitaitoa käyttäen tasalaatuiseksi ja standardit täyttäväksi.

Töitä tehdään arkisin tapahtuvassa 2-vuorossa, iltavuorossa töitä tehdään pidemmissä vuoroissa neljänä päivänä viikossa. Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla ja tarjoamme sinulle pidempiaikaisen määräaikaisuuden modernissa ja siistissä tuotannon maalaamossa.

Toivomme sinun omaavan kokemusta ruiskumaalauksesta, korkean työmoraalin ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysistä. Aiempi kokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.