Huoltoasentajia VAK Huoltopalveluille

Työpaikat / Huoltoasentajia VAK Huoltopalveluille

Huoltoasentajia VAK Huoltopalveluille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lieto Turku Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne Tekniikka VAK Huoltopalvelut Oy Turku

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät vakituisessa työpaikassa? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Liedon Avantille motivoituneita tekijöitä huoltoasentajiksi!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen – Meillä on sinulle nyt hyvä työmahdollisuus! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle modernissa ja täysin uudessa huoltopalvelukeskuksessa.

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ajoneuvosähkötöitä, mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti osaamistasi sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Olet sopiva hakija, mikäli sinulla on:

• asenne kohdallaan

• hyvä fyysinen kunto

• valmius 2-vuorotyöhön ja

• suomen kielen taito.

Tehtävässä vaaditaan aiempaa huolto- ja asennustehtävien kokemusta, esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parista. Eduksi on C-luokan ajokortti. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi.

Työt alkavat syksyn 2021 aikana sopimuksen mukaan.. Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Lisätietoja koulutuksesta ja työstä antaa mielellään Baronan Leena Ylinen, puh. 040 579 4579.

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/!