Sairaanhoitaja Villa Kaskimäki, Veikkola

Työpaikat / Sairaanhoitaja Villa Kaskimäki, Veikkola

Sairaanhoitaja Villa Kaskimäki, Veikkola

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Kirkkonummi Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Uudenmaan Seniorikodit Oy

Kirkkonummen Veikkolassa sijaitseva ikäihmisten palvelukoti Villa Kaskimäki tarjoaa työn sairaanhoitajalle. Villa Kaskimäki on osa Uudenmaan Seniorikoteja, joilla toimintaa ohjaavat keskeiset arvot: koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Johtoajatuksena on tuottaa palveluja, jotka oltaisiin valmiita hyväksymään omille omaisille.

Seniorikodeilla tehdään töitä vilpittömällä rakkaudella ikäihmisiä kohtaan. Työpaikka on monen muistisairaan ikäihmisen koti. Kodikas ilmapiiri näkyy paitsi hoivakotien sisustuksessa ja pihapiirissä, mutta myös tavassa, jolla ollaan läsnä. Omasta valmistuskeittiöstä tulee ruuan tuoksua joka päivä ja Seniorikodeilla pääset toteuttamaan kodikasta hoivaa hellyydellä ja huumorilla.

Etsimme Villa Kaskimäkeen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työaika sijoittuu arkipäiviin ja päivävuoroihin ja käytössä on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Villa Kaskimäessä saat ympärillesi yhteisön, jonka mielestä hoitotyö on elämän arvokkaimpia asioita. Voit myös luottaa, että tämä kaikki mahdollistetaan lupaukset lunastavalla johtamisella. Sairaanhoitajana saat toimia tiiminvetäjänä ja saat vastata asiantuntijana asukkaiden turvallisesta lääkehoidosta. Sairaanhoitajana työskentelet yhteistyössä lääkärin, koko henkilöstön ja omaisten kanssa.

Uudenmaan Seniorikodit tarjoavat vakituisille työntekijöilleen työsuhde-etuja joita ovat mm. liikunta- ja kulttuurietusetelit.

Olet lämpimästi tervetullut Villa Kaskimäkeen!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.