Tuotantotyöntekijä elektroniikkateollisuuteen

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä elektroniikkateollisuuteen

Tuotantotyöntekijä elektroniikkateollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto

Etsimme tuotannon operaattoria asiakkaallemme Tuusulaan määräaikaiseen työsuhteeseen elektroniikkateollisuuden kokoonpano- ja tuotantotehtäviin päivävuoroon.

Työpaikka sijaitsee Tuusulassa Hyrylän teollisuusalueella ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on kestoltaan puolen vuoden määräaikaisuus Baronan kautta, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työaika on arkisin klo 8:30 – 16:30.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä osana tiivistä työporukkaa, jossa pienen yrityksen tapaan töitä tehdään laidasta laitaan viihtyisässä ja modernissa työympäristössä. Tässä sinulle mahdollisuus työllistyä pitkäkestoisesti säännöllisillä työvuoroilla!

Pääset työskentelemään monipuolisesti sekä tuotannon operaattorina, laitteiden kokoonpanossa, elektroniikkatuotteiden testauksessa sekä varastotöissä. Työtehtävät sisältävät ledinauhojen ja -hintalappujen valmistusta, laitteiden kasausta ja huoltoa sekä varasto- ja lähetystehtäviä.

Toivomme sinulta teknillisen alan koulutusta esim. sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Lisäksi työkokemus elektroniikkateollisuuden ja automaation parista katsotaan eduksi. Työntekijänä kykenet työskentelemään Excel-tietokantojen parissa, mutta olet valmis tarttumaan myös pumppukärryihin ja tekemään fyysistä työtä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista, jonka lisäksi tulet tarvittaessa toimeen myös englannilla. Työturvallisuus- ja trukkikortti on plussaa.

Laitathan hakemuksen ja ajankohtaisen cv:n heti järjestelmämme kautta, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Topi Peltoluhta sähköpostilla topi.peltoluhta@barona.fi