Vuoromestari, Share Catering

Työpaikat / Vuoromestari, Share Catering

Vuoromestari, Share Catering

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Share Company / Share tastes & events oy

”Social food with individual touch” Haemme nyt Share cateringille vuoromestaria, joka vastaa yhdessä keittiömestarin kanssa tapahtumien ruokatuotteen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Olet asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolta ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Osaat suunnitella ja toteuttaa tuotteen tapahtuman mukaisesti ja ennen kaikkea teet erittäin maistuvaa ruokaa.

Share catering tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääsee haastamaan omaa osaamistaan sekä kehittymään ammatillisesti. Saat myös ammattitaitoisen ja mukavan tiimin ympärillesi, jolta saat apua aina tarvittaessa.

Plussaa olisi myös tehtävän kannalta se, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta catering toiminnasta tai erilaisten suurien tilaisuuksien järjestämisestä, koska tulet vastaamaan keittiön osalta tilaisuuksien toteuttamisesta. Kokemus esimiehenä toimisesta on myös plussaa. Tilaisuuksiin liikutaan pakettiautolla, joten B-ajokortti tulisi löytyä taskusta, sekä halukkuutta ajaa pääkaupunkiseudulla.

Mitä sinulle olisi tarjolla?

Mahdollisuuden hyödyntää gastronomista osaamistasi suunnitellessasi tarjoiluja ja tuuratessasi keittiömestaria tarvittaessa.

Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi.

Työpaikan asiakkaiden arvostamassa catering-yrityksessä, joka on palkittu tapahtumajärjestäjä.

Catering-maailman yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan

Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn

Halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa

Itsenäistä työskentelyotetta

Motivoituneisuutta mahdollisuudesta haastaa itseään

Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätäthän tietosi pikaisesti oheisen hakulinkin kautta! Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.