Tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Espoo Teollisuus/tuotanto Aidian Oy

Aidian Oy etsii yhteistyössä Baronan kanssa uusia tuotantotyöntekijöitä terveydenhuoltoa edistävän teollisuuden tarkkuutta ja huolellisuutta vaativien työtehtävien pariin. Rekrytointia hoitaa Barona, mutta tulet työllistymään suoraan Aidianin työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.

Työura Aidian Oy:llä

Aidian Oy on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi. Aidianilla teet vastuullista työtä ja olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen lisäksi Aidian tarjoaa hyvät työsuhde-edut. Aidian panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja tukee henkilökunnan harrastuneisuutta. Aidian on savuton työpaikka.

Tuotantotyöntekijän työtehtävät

Aidian kehittää, valmistaa ja markkinoi nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille. Työt ovat niin tuotantokoneiden avulla kuin käsin suoritettavaa tuotteiden kappalevalmistusta, laadunvarmistusta ja pakkausta. Työ sisältää myös tuotantokoneiden puhdistamista, säätämistä ja pienten häiriöiden poistamista. Kaikki työvaiheet dokumentoidaan. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Mitä toivomme sinulta?

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kaikki työvaiheet dokumentoidaan suomeksi, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä perustaitoja.

Töitä tehdään tuotannossa tällä hetkellä osastosta riippuen päivävuorossa klo 7 - 15:30 tai 2-vuorossa klo 7 - 15 ja klo 15 - 23. Työvuoroihin voi tulla myös muutoksia, joten toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä kaikissa vuoroissa, myös yövuorossa. Työsuhde on kokoaikainen ja haemme työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Koivu-Mankkaan tie 6B, 02200 Espoo