Etsimme Kuorma-autonkuljettajia!

Työpaikat / Etsimme Kuorma-autonkuljettajia!

Etsimme Kuorma-autonkuljettajia!

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Barona Flexible Industries Oy

Kyllästytkö helposti samoihin työkuvioihin? Barona Flexin kuorma-autonkuljettajana tätä ongelmaa sinulla ei tule vastaan.

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttohenkilöiden työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Työt ovat keikkaluonteisia, erityisen runsaasti muuttoja tehdään kuun vaihteen molemmin puolin. Työt tapahtuvat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, ja mikä parasta, voit tehdä töitä keikkaluontoisesti silloin, kun se itsellesi sopii!

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi siis meille jo tänään!

Odotamme sinulla olevan:

  • C-ajokortti
  • Digikortti
  • Ammattipätevyys kuorma-auton kuljettajana