Kirjanpitäjä

Työpaikat / Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 18.06.2021

Helsinki Tampere Turku Jyväskylä Kuopio Oulu Vaasa Lahti Rovaniemi Mikkeli Toimistotyö Taloushallinto/tilintarkastus Jeld-Wen Suomi Oy

Kiinnostavatko sinua taloushallinnon monipuoliset tehtävät? Haluaisitko työskennellä osana mielenkiintoista kansainvälistä yritystä? Haluatko työskennellä juuri sieltä, mikä sinulle kulloinkin parhaiten sopii? Tämä voi olla sinun tehtäväsi.

Etsimme nyt asiakkaallemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle kirjanpitäjää. Kyseessä on määräaikainen työsuhde tammikuun loppuun saakka johtuen asiakkaan SAP-kehitysprojektista. Voit suorittaa työtä juuri sieltä, missä sinulle parhaiten sopii.

Tässä tehtävässä tulet tukemaan Suomen Head of Accounting and Reporting -roolia, kun henkilö osallistuu kehitysprojektiin. Sinun tehtäväsi voivat olla esimerkiksi:

  • Avustaminen kuukausi- ja kvartaalisuluissa sekä konserniraportoinnissa
  • Kuukausittaisten täsmäytysten tekeminen
  • Kuukausittaisten jaksotusten ja ennakoiden valmistelu
  • Erilaisten talouden kontrollien tekeminen, kuten täsmäytysten kontrollit, kuukausittaiset raportit ja analyysit
  • Kuukausiraportoinnin tekeminen US GAAP:n mukaisesti
  • Muut Head of Accountingin antamat tehtävät

Odotamme, että sinulla on vahva ulkoisen laskennan tausta. Olet proaktiivinen ja tarkka työntekijä, joka nauttii ryhmätyöstä ja haluaa antaa 100% tuen tiimille. Katsomme eduksi aiemman SAP-osaamisen sekä US GAAP:n tuntemuksen. Olet mielellään työskennellyt aiemmin teollisuuden tai rakennusalan yrityksessä, mutta tämä ei ole pakollista. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tämä on erinomainen mahdollisuus oppia uutta, kehittää omaa ammattitaitoa sekä työskennellä kansainvälisessä yrityksessä. Työskentelet kiinnostavien tehtävien parissa ja pääset näkemään yrityksen mielenkiintoisia projekteja. Jeld-Wen Suomi Oy on vakavarainen yritys, joka arvostaa jatkuvaa kehitystä. Sinulla on mahdollisuus rakentaa kansainvälisiä verkostoja ja oppia lisää kansainvälisiltä kollegoilta. Määräaikaisuuden jälkeen voi olla mahdollisuus jatkoon, sillä yritys arvostaa osaavien työntekijöiden pitämistä yrityksessä.

Jos tämä kuulostaa täydelliselle seuraavalle askeleelle uralla, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Baronan rekrytointikonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse tiistaina 8.6 klo 8-9 tai keskiviikkona 9.6 klo 15.30-16.30