ICT-asiantuntija

Työpaikat / ICT-asiantuntija

ICT-asiantuntija

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Kauhava Seinäjoki Vaasa IT/tietoliikenne SKAALA IFN OY

Löytyykö sinulta kokemusta IT infran tuki ja ylläpitotehtävistä? Nautitko erilaisien IT haasteiden ratkomisesta, käyttäjien opastamisesta sekä laitteiden ja ohjelmistojen ylläpitämisestä? Haluaisitko päästä ympäristöön, jossa on mahdollisuus kehittyä ja syventää osaamistasi edelleen?

Etsimme nyt asiakkaallemme Skaala IFN Oy:lle ICT-asiantuntijaa monipuoliseen työnkuvaan Etelä-Pohjanmaan alueelle. Tulet työllistymään osaksi Skaalan IT-tiimiä ja vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhdessä kollegasi kanssa yrityksen IT infrasta. Pääsääntöinen työskentelypisteesi tulee olemaan Skaalan toimipisteessä Ylihärmässä, mutta työnkuvaasi kuuluu satunnaisesti myös muissa toimipisteissä työskentely Alahärmässä ja Vetelissä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa työasemien, oheis- ja verkkolaitteiden sekä palvelimien asennus-, ylläpito- ja kehitystehtävät. Sen lisäksi ratkot käyttäjien teknisiä haasteita niin paikan päällä kuin etänä, ja vastaat yrityksen laite- ja ohjelmistohankinnoista.

Toivomme, että sinulta löytyy työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta (väh. 3-5v.) ja siten myös kykyä työskennellä tehtävässä itsenäisesti. Kohtaat eteen tulevat tekniset ongelmat mahdollisuutena oppia uutta ja haluat aidosti syventää omaa osaamistasi entisestään. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, autoa sekä mahdollisuutta työskennellä vaihtelevasti yllä mainituissa Skaalan toimipisteissä.

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan Skaala IFN Oy:n palkkalistoille. Työaika sijoittuu arkipäiviin toimistoaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työtä pystyy hoitamaan osittain myös etänä, esimerkiksi kotoa käsin. Tehtävään valitulle teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Toivomme sinulta:

 • IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Työkokemusta vastaavista asiantuntijatason tehtävistä sekä asiakaspalvelusta
 • Windows työasemien ja ohjelmistojen hyvää hallintaa (M365, Azure, Intune)
 • Kokemusta Windows palvelimista sekä virtualisointiratkaisuista (esim. VMware, Citrix)
 • Kokemusta Active Directorystä
 • Perusymmärrystä lähiverkkotekniikasta
 • Oheislaitteiden hyvää osaamista

Tarjoamme:

 • Vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa ympäristössä
 • Monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset kollegat työsi tueksi
 • Skaalan kattavat henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn sekä haastattelun saman tien. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan rekrytointikonsulttiin, Noora Partalaan.