Myyntiä ja asiakaspalvelua Kuusamossa ja Oulussa!

Työpaikat / Myyntiä ja asiakaspalvelua Kuusamossa ja Oulussa!

Myyntiä ja asiakaspalvelua Kuusamossa ja Oulussa!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuusamo Oulu Asiakaspalvelu/palvelu Barona Oulu-Kuusamo

Onko sinulla tahtoa tarttua toimeen ja palo tarjota ylivertainen palvelukokemus asiakaalle? Sytytkö myynnillisestä tekemisestä, jossa pääset työskentelemään monikanavaisesti erilaisten asiakkaiden kanssa? Etsimme Ensinin osaavaan tiimiin Baronan Kuusamon tai Oulun palvelukeskukseen useampaa myynnillistä palveluneuvojaa, jotka asettavat asiakkaan aina Ensin!

Myynnillisenä palveluneuvojana hoidat laadukkaasti asiakkaiden asioihin liittyviä yhteydenottoja eri kanavissa ja löydät sopivimmat energiaratkaisut heille. Tehtävässäsi vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta neuvonnasta reippaalla otteella, tuotteiden ja lisäpalveluiden aktiivisesta myynnistä sekä asiakastietojen ylläpidosta. Uusasiakashankinta ei kuulu tehtävään, vaan olet jo olemassa olevien asiakkaiden timanttinen tuki!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin ja vaihtelevien työtehtävien lisäksi mahdollisuuden loistaa myynnillisissä kohtaamisissa asiakkaidemme kanssa. Työskentelyilmapiirimme on interaktiivinen ja avoin, luotamme toisiimme sekä kannustamme toinen toisiamme yhä parempiin suorituksiin. Meillä on rohkea ja uudistuva yrityskulttuuri, hyvä ja huiput työkaverit.

Sinulta toivomme myynnillistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja - hanskaat haastavatkin tilanteet kunnialla kotiin! Sytyt myynnistä ja ajattelet aina asiakaslähtöisesti. Olet tiimipelaaja, joka asiat opittuaan hallitsee tarkan työskentelytavan myös kiireessä ja hoitaa työnsä itsenäisesti, tehokkaasti ja tavoitteellisesti.

Arvostamme erityisesti:

  • aiempaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta
  • kaupallista koulutusta
  • energia-alan tuntemusta
  • hyviä IT-taitoja

Huomioimme kuitenkin yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät ja eri koulutustaustaiset hakijat! Uskomme nimittäin, että tässä työssä persoona on CV:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, kaiken muun voi oppia!

Innostuitko? Hienoa, niin mekin! Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, ja aloitus voidaan sopia sinun tilanteen mukaan. Töitä olisi kuitenkin tarjolla jo 14.06. alkaen! Työtä voi tehdä joko Oulun tai Kuusamon palvelukeskuksessa. Huomioimme myös toiveesi määräaikaisesta työsuhteesta esim. kesän ajaksi.

Haku tehtävään päättyy 02.07., mutta toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Nina Toivanen, tavoitat hänet numerosta 044 4914673.

Kirkkotie 23, 93600 Kuusamo