Tarjoilija kesälle Sastamalaan

Työpaikat / Tarjoilija kesälle Sastamalaan

Tarjoilija kesälle Sastamalaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sastamala Hotelli- ja ravintola-ala Vammalan Seurahuone Oy

Laineiden liplatusta, lämmin kesäpäivä, viileät juomat, suussasulavat ruoka-annokset ja hymyilevä palvelu. Tämän parempaa kesätyöpaikkaa ei voi olla! Tervetuloa kesä ja työ!

Etsimme asiakkaallemme ravintola Laiturikahvilaan hymyilevää tarjoilijaa, joka kiireenkin keskellä tai kesäsadekuuron yllättäessä nauttii työstään hyviä asiakaselämyksiä luoden. Haussa on pirteä tekijä, jonka käsissä kulkevat niin ruoka-annokset asiakkaille kuin virvokkeet prikalla kantaen. Ennen kaikkea tässä työssä pärjäät loistoasenteella, rennolla meiningillä sekä huulen heitolla työnpuuhien lomassa. Vastassa sinulla on todella rempseä ja kiva työjengi!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla elokuun lopulle saakka. Työntunteja on täysien tuntien verran, aamu- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Innokkaalla tekijällä on mahdollisuus tehdä työvuoroja myös Vammalan Seurahuoneella. Tarvittaessa myös majoittauminen onnistuu.

Ravintola Laiturikahvila sijaitsee parhaalla paikalla Vammassa, Rautaveden rannalla. Kävelymatka päästä löytyvät monet mielenkiintoiset kohteet kuten Herra hakkaraisen talo, Pukstaavi ja suomalaisen kirjan museo. Ruoka- ja seurusteluravintolan lisäksi Laiturikahvila on kesäaikaan monipuolinen tapahtumapaikka, jossa on ehdottomasti kaupungin aurinkoisin kesäterassi.

Hae pian, niin sillä varmistat, että olet mukana ehdokkaisen joukossa!

Rautavedenkatu 20, 38200 Sastamala