Suurtehoimuautonkuljettaja ja tukevat tehtävät

Työpaikat / Suurtehoimuautonkuljettaja ja tukevat tehtävät

Suurtehoimuautonkuljettaja ja tukevat tehtävät

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Raahe Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluatko olla tekemässä likaisesta puhdasta, vaarallisesta vaaratonta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme tekijä! Tehdään jätteestä jälleen käytettävää ja ollaan mukana purkamassa vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta. Asiakasyrityksemme kaipaa joukkoonsa vahvistusta puhdistustehtäviin ja imupaineautonkuljettajaksi.

Tehtävässä toimit puhdistustyöntekijänä tai suurtehoimuauton kuljettajana teollisuuden suurissa seisakeissa. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin päivystys- ja 2-vuorovalmiutta.

Odotamme hakijoilta normaalia fyysistä kuntoa sekä hyvää ja pelotonta asennetta raskasta ja välillä likaistakin työtä kohtaan. Työtehtävät edellyttävät valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen. Työt tehdään ensisijaisesti Raahen alueella. Tehtävässä suureksi eduksi nousee työturvallisuuskortti ja kuljettajilta edellytämme BC-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Tässä tehtävässä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kaikkiin hakuun liittyviin tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Jani Haapaniemi jani.haapaniemi@barona.fi