Baarityöntekijä Valo Hotel & Work

Työpaikat / Baarityöntekijä Valo Hotel & Work

Baarityöntekijä Valo Hotel & Work

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Valo Hotel Helsinki

Oletko valoisa ja ihmisläheinen sekä valmis luomaan muistoja hotellin asiakkaille. Etsimme nyt vahvistuksia Bistro ELOn kesätiimiin. Helsingissä sijaitsevassa VALO Hotel Helsingissä on ravintola, kuntokeskus, baari ja yhteinen oleskelutila.

Baarityöntekijämme vastaavat laadukkaiden juomien valmistamisesta ja tarjoilemisesta pöytiin. Osana konseptia tarjoilemme myös bar menussa ruoka-annoksia, joten olet sinut monipuolisten tehtävien kanssa.

Kesällä nopeatempoinen baariympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla. Toivomme, että olet positiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta baarityöstä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn reippaalla otteella. Lisäksi arvostamme halua kehittää omaa osaamistaan sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme että sinulla olisi:

  • Aikaisempaa kokemusta baarityöstä ja et ole allerginen lautasien kantamiselle

  • Hygieniapassia

  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka alkaa kesäkuun alusta ja jatkuu elokuun loppuun asti. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja tunteja on tarjolla keskimäärinn. 60 h / 3 vkossa riippuen ravintola-alan rajoituksista.