Kokenut lähitukihenkilö

Työpaikat / Kokenut lähitukihenkilö

Kokenut lähitukihenkilö

Hakuaika päättyy 18.06.2021

Helsinki Vantaa Espoo IT/tietoliikenne Aspo Palvelut Oy

Oletko jo valmiiksi kokeneempi lähituen ammattilainen, etsit vakituista työsuhdetta ja haluat syventää ammattitaitoasi lähituen kentällä? Etsitkö mielenkiintoista uramahdollisuutta kansainvälisessä ympäristössä, jossa pääset kasvamaan kiinnostuksien ja vahvuuksien mukaan? Tahdotko kehittyä esimerkiksi lähi- ja langattomien verkkojen parissa? Tässä voi olla mahdollisuutesi!

Etsimme asiakkaallemme Aspo Palvelut Oy:lle sosiaalista ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa IT-tukihenkilöä monipuolisiin teknisiin lähituen tehtäviin PK-seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Tulet työllistymään Aspon IT-tiimiin ja vastaamaan heidän sisäisestä IT-tuesta itsenäisesti ja vastuullisesti kollegoidesi kanssa.

Tehtäväsi sisältävät monipuolisesti tietokoneiden elinkaarihallintaa, teknisiä palvelupyyntöjä, verkkopuolen haasteita, mobiililaitteiden ja tulostimien hallinnointia sekä loppukäyttäjätukea. Työpäiväsi aikana saatat asentaa tietokoneita ja ohjelmistoja käyttökuntoon, autat Aspon henkilökuntaa IT-haasteissa ja toimit tarvittaessa järjestelmien pääkäyttäjänä. Työssä yhdistyy sekä etä- että lähituki, mutta työ painottuu vahvasti lähitukeen.

Työskentelypisteesi tulee olemaan Aspon viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Sörnäisissä. Aspolla on myös kolme muuta toimistoa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, ja tarvittaessa käyt ratkomassa myös näissä toimipisteissä vastaantulevia IT haasteita. Katsomme ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden eduksi, mutta kohteisiin pääsee kulkemaan näppärästi myös julkisilla kulkuvälineillä.

Toivomme, että sinulla olisi vähintään 3–5 vuoden kokemusta vastaavista IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi, jota olet mahdollisesti kerryttänyt myös työelämän ulkopuolelta. Jos olet kokenut IT-alan konkari ja tehtävä sekä Aspo kiinnostavat sinua, jätäthän meille hakemuksen, sillä Aspolla saattaa löytyä haasteita myös juuri sinulle!

Työntekijänä toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä, huolellisuutta ja intoa tarttua uusiin työtehtäviin. Sinulle on tärkeää saattaa annetut työtehtävät loppuun saakka. Tulet luontevasti toimeen erilaisien ihmisien kanssa ja tiimissä työskentely on sinulle mieluisaa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työaika (37,5 h/vko) sijoittuu arkipäiviin (ma-pe, klo 8 - 16). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy, mutta tehtävässä saattaa olla optio tulevaisuudessa siirtyä suoraan Aspon palkkalistoille.

Toivomme:

 • Vähintään 3–5 vuoden kokemusta lähituen tehtävistä
 • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/M365 ympäristön hyvää hallintaa
 • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet)
 • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta sekä tikettijärjestelmistä
 • Powershellin ja jakelujärjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muiden kielien osaaminen katsotaan eduksi
 • Lähi- ja langattoman verkon tuntemus katsotaan eduksi
 • Aitoa kiinnostusta ja halua kehittyä lähituen tehtävien parissa

Tarjoamme:

 • Kattavan perehdytyksen
 • Viihtyisät työtilat keskeisellä sijainnilla Helsingin Sörnäisissä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
 • Ammattitaitoisen, kansainvälisen ja rennon työyhteisön
 • Monipuoliset kehittymismahdollisuudet kiinnostuksen ja motivaation mukaan

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.