Asentaja

Työpaikat / Asentaja

Asentaja

Hakuaika päättyy 16.06.2021

Oulu Asennus/huolto

Teollisuuden kunnossapidon monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla tekevä yhteistyökumppanimme kaipaa vahvistusta asentajajoukkoonsa. Työtä on tarjolla pidempikestoisesti, sekä kesän ajaksi niille, joita opinnot syksyllä kutsuu. Oletpa siis kokeneempi konkari tai alan tulokas, niin tartu hetkeen ja tule antamaan kädenjälkesi mm. Oulun uuteen tulevaisuuden sairaalaan.

Tässä asentajan tehtävissä olet tekemässä ensisijaisesti metallilevyjen asennusta. Jos olet kunnossapidon asennusten parissa jo kokemusta kartuttanut tekijä, niin tarjolla tulee myöhemmin kesällä olemaan myös tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden korjaamista tai kokonaisvaltaista uudistamista. Myös huipun asenteen omaavat alan uudet tulokkaat voivat lunastaa paikkansa em. tehtäviin.

Tämän tehtävän hoitamisessa korostuvat erityisesti kiinnostuksesi ja osaamisesi erilaisten mekaanisten asennus-, huolto- ja kunnossapitotöiden kohdalla. Voit olla myös rakennusalan tai jonkin muun teknisen alan tekijä, kunhan vain työkalut pysyy käsissä ja asenne on innokas.

Arvostamme monitaitoisuutta, aikaisempaa kokemusta, sekä joustavuutta ja halua olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa ja siihen liittyvässä käytännön tekemisessä. Huomioimme myös alan uudet tulokkaat tai opiskelijat, joilla on asenne kohdillaan ja aito kiinnostus olla tekemässä käytännön asennustöitä mm. Oulun uuden sairaalan työmaalla.

Toivomme hakijalta:

• Kone- ja metallialan, rakennusalan tai jonkin muun tekisen alan ammatillista peruskoulutusta

• aiempaa kokemusta teollisuuden/vast. huolto- ja kunnossapitotehtävistä tai työskentelystä rakennustyömaalla

• kykyä työskennellä suomen kielellä

• työtä pelkäämätöntä asennetta ja uskallusta lähteä uuteen työympäristöön

Eduksi katsomme:

• kuvien lukutaitoa

• muun työtä tukevan kokemuksen tai harrastustaustan sekä

• voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortit.

Tarjoamme sinulle alkuun määräaikaisen työsuhteen, jonka aikana tarkentuu mahdollinen jatko asiakasyrityksen palveluksessa. Työssä pääset varmasti haastamaan itseäsi, mutta myös tukea on osaavien tiimikavereiden muodossa tarjolla runsaasti.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi viipymättä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Aloitukset sopivien henkilöiden löydyttyä, heti tai sopimuksen mukaan.Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Haluatko lisätietoja? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Anna-Maija Räisänen puhelimitse numerosta 050-5532150 tai sähköpostitse osoitteesta anna-maija.raisanen@barona.fi.