Projektiassistentti

Työpaikat / Projektiassistentti

Projektiassistentti

Hakuaika päättyy 15.06.2021

Vihti Espoo Lohja Karkkila Teollisuus/tuotanto Toimistotyö Tekniikka

Haemme valmistavan teollisuuden asiakkaallemme Nummelaan projektiassistenttia avustamaan myyntiorganisaatiota sekä tuotantoa erilaisten projektien loppuun saattamisessa

Projektiassistenttina toimit projektitiimin oikeana kätenä ja tehtäviisi kuuluu mm. dokumentointi, aikataulun seuranta, sidosryhmien kontaktointi ja hallinnollisten tehtävien sekä toimiston juoksevien asioiden hoitaminen. Projektiassistentti tekee tiimissä töitä yhdessä työnjohtajien, myyjien sekä asiakkaiden kanssa.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja uskallat myös kysyä ja ottaa asioista selvää. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja olet näppärä tietoteknisten ohjelmien käyttäjä.

Tehtävä sopii erinomaisesti valmistumisvaiheessa olevalle tai uransa alussa olevalle insinöörille tai tradenomille, jolla on jo hieman tuntemusta teollisesta tuotannosta tai projektitöistä.

Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvillä otteilla tarjolla on vakituinen työ asiakkaamme kirjoilla, joten toivomme hakijoilta myös valmiutta sitoutua