Assistant Controller

Työpaikat / Assistant Controller

Assistant Controller

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi taloushallinnon asiantuntijaksi? Kiinnostaako sinua tehtävät raportoinnin ja taloushallinnon ohjelmistojen parissa? Tämä voi olla sinun tehtäväsi.

Haemme asiakkaallemme Assistant Controlleria Helsinkiin. Työ on määräaikainen 8 kuukauden kehitysprojekti, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkoon.

Tulet osaksi tiivistä 5 hengen työyhteisöä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi raportoinnin tehtäviä sisältäen käyttäjähallinnan, oikeuksien hallinnan ja aineistojen käsittelyn järjestelmässä. Teet ja päivität erilaisia raporttipohjia ja näkymiä järjestelmässä sekä opastat asiakkaita ja muita tiimin jäseniä raportoinnin osalta. Olet mukana ohjelmistoautomaatioiden käyttöönotossa ja hoitamisessa, asiakkaiden laskutustoimintojen tekemisessä ja kehittämisessä,sisäisten ja asiakkaalle suunnattujen toimintaohjeiden kehittämisessä.

Yritys käyttää taloushallinnon-ohjelmistonaan Lemonsoftia ja sinun vastuullasi on tämän järjestelmän eri ominaisuuksien hyödyntäminen. Olet mukana ohjelmistoautomaatioiden käyttöönotossa ja hoitamisessa, asiakkaiden laskutustoimintojen kehittämisessä, sisäisten ja asiakkaalle suunnattujen toimintaohjeiden kehittämisessä. Pääset mukaan myös mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin esimerkiksi järjestelmien käyttömahdollisuuksien osalta.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa taloushallinnon kokemusta sekä ymmärrystä liittyen taloushallinnon kokonaisuuteen. Omaat hyvät järjestelmätekniset taidot ja käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä työsi tukena. Tehtävää voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan joko enemmän taloushallinnon puolelle tai järjestelmäteknisiin asioihin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan tärkeämpää on innokas asenne oppia uutta sekä kyky tarttua toimeen oma-aloitteisesti.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joissa voit kehittää osaamistasi ja ottamaan vastuuta tekemisestäsi. Pääset tekemään työtä moderneilla järjestelmillä ja tuomaan oman panoksesi myös järjestelmien hyödyntämiseen ja kehittämiseen työn tukena. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa, mutta työhön sisältyy joustava etätyömahdollisuus, jonka vuoksi voit tehdä työtä juuri siellä, mikä sinulle parhaiten sopii.

Jos kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Baronan rekrytointikonsultti Erica Ollikainen: erica.ollikainen@barona.fi