Specialist, Nets, Helsinki

Työpaikat / Specialist, Nets, Helsinki

Specialist, Nets, Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Pankki/rahoitus/vakuutus Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Onko vahvuutesi tarkkuus, tehokkuus ja vuorovaikutustaidot? Etsimme rahoitusalan asiakkaallemme Netsille uusia työntekijöitä Back Office -tiimiin, joka toimii erilaisissa tehtävissä yritysasiakasrajapinnassa! Tahdotko päästä työskentelemään arvostettuun kansainväliseen maksukortti- ja maksuliikennealan yritykseen?

Netsin tiimi kasvaa jälleen!

Haemme dynaamisia asiakaspalvelun asiantuntijoita kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään. Työ alkaa elokuun alussa ja työaika on maanantaista perjantaihin toimistoaikoina. Me joustamme työaikojen suhteen ja toivomme, että myös sinäkin tarvittaessa!

Tässä tehtävässä asiakas on keskiössä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä pohjoismaisessa ympäristössä. Tehtävässäsi palvelet Suomen ja Ruotsin markkinan kauppiaita. Päätehtäväsi koostuvat hallinnollisista tehtävistä, kuten kauppiaiden erilaisten maksutapahtumien käsittelystä, tilityskorjauksista ja raportoinnista. Autat asiakkaitamme ymmärtämään ja valitsemaan oikeat raportointi- sekä laskutusratkaisut. Tiimi vastaa myös kauppiastilitietojen ylläpidosta ja monista muista taustatehtävistä. Toimit tukena kauppiaille niin puhelimitse kuin sähköpostitse sekä autat asiakkaita toimimaan ohjeistusten mukaisesti (halliten riskejä sekä AML:ää)

Olet päivittäin yhteydessä niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiin, olethan tarvittaessa innokkaasti mukana vastaamassa asiakkaiden tiedusteluihin monikanavaisesti. Tarvitset englannin kieltä päivittäin työssäsi, joten tämän vuoksi on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan hyvin niin englannin kuin suomenkin kielellä. Ruotsin kielen taito on ehdoton etusi.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta.

Uskomme, että roolissa pärjää parhaiten henkilö, joka on valmiudet tarkkuutta vaativaan työhön ja pystyt huomioimaan pienetkin yksityiskohdat. Työntekijöiden odotetaan omaavan vastuullista ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuuttasi ja ideoitasi.

Erityisesti uudessa kollegassamme arvotamme:

  • alan koulutusta, esim. Tradenomi AMK tai Kauppatieteitten Kandidaatti sekä Maisteri
  • Työkokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi
  • timanttisia vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa
  • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielentaitoa myös ruotsin kielentaidosta on vahva etu

Miten ja milloin?

Otamme vastaan hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta. Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien! Jos jokin jäi mietityttämään, niin olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Mia Tammistoon, jonka tavoitat arkisin toimistoaikoina, p. 0505166780.

Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki