Välinehuoltaja

Työpaikat / Välinehuoltaja

Välinehuoltaja

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Helsinki Teollisuus/tuotanto Yliopiston Apteekki

Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Haemme asiakkaallemme Yliopiston Apteekille välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Etsimme henkilöä YA-talon ex tempore -lääkevalmistuksen välinehuollon ja lääkevalmistuksen avustaviin tehtäviin. Työtehtävät sisältävät välinehuoltoa, steriilitilojen siivoamista sekä lääkevalmistuksessa avustamista. Edellytämme hakijalta välinehuoltajan tutkintoa, kokemus välinehuollon työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään valittu henkilö perehdytetään huolellisesti välinehuollon ja steriilisiivouksen tehtäviin. Lisäksi hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työaika on työvuorosta riippuen päivä- tai iltatyötä, tarvittaessa töitä on myös viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Yliopiston Apteekille. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy.

Toivomme hakijalta iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja tarkkaa työotetta sekä tiimityötaitoja. Yliopiston Apteekki pitää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut. Välinehuoltajat ovat tärkeä osa 20 hengen tiimiä ja tehtävässä osaaminen ja vastuut kasvavat henkilön motivaation ja mielenkiinnon mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian! Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Valimotie 7, 00381 Helsinki