Kassatyöntekijä keikkatöihin Keski-Uudellemaalle

Työpaikat / Kassatyöntekijä keikkatöihin Keski-Uudellemaalle

Kassatyöntekijä keikkatöihin Keski-Uudellemaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Järvenpää Nurmijärvi Kerava Mäntsälä Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät

Haluaisitko työskennellä keikkalaisena kaupan alalla, esimerkiksi Tokmannilla, Prismassa, S-Marketissa vai Alepassa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ eri toimipisteisiin Keski-Uudellemaalle. Edellytyksenä työskentelylle on viimeaikainen kokemus S-ryhmän tai Tokmannin kassankäytöstä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja päivittäiskaupan alan eri ketjuissa pääkaupunkiseudulla. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!